HEMEN MAGAZİN İZMİR'E ABONE OL!

HABER -- 1 Temmuz 2024

Alaçatı'da Akdeniz Esintileri: Corazon Alaçatı

Magazinizmir
Alaçatı'da Akdeniz Esintileri: Corazon Alaçatı

Alaçatı’da şöyle bir Akdeniz restoranı olsa ne güzel olurdu değil mi? Tabii ki var. O halde sizi Corazon Alaçatı’ya götürelim. İçeri adım attığınız anda sizi İtalya'nın sıcak ve renkli atmosferine götüren Corazon, samimi havasıyla birlikte arkadaşlarınızla keyifli zamanlar geçirmeniz için ideal bir ortam sunuyor.

Corazon Alaçatı'nın menüsünde yer alan çıtır çıtır pizzalar, restoranın en beğenilen lezzetlerinden biri. İnce ve çıtır hamuru, taze malzemelerle hazırlanan zengin sosları İtalyan mutfağının özgün tatlarını Alaçatı'ya taşıyor.
Akdeniz mutfağına özgü soslarla sunulan lezzetli makarnaları ise Corazon Alaçatı'nın bir diğer gurur kaynağı. Burada her insanın damak tadına hitap edecek alternatifler mevcut.
Corazon Alaçatı, arkadaşlarınızla şarap içip muhabbet etmek içinse mükemmel bir yer. Menüsünde farklı yörelere ait şarapları bulunan Corazon, şarap tutkunları için gerçek bir cennet. Şarabınızı yudumlarken, Alaçatı'nın huzurlu atmosferinde keyifli sohbetlere dalabilir, Akdeniz mutfağının lezzetlerini keşfedebilirsiniz.
Alaçatı'da Akdeniz rüzgarını hissetmek ve lezzet dolu bir deneyim yaşamak istiyorsanız, Corazon Alaçatı tam size göre. Keyif dolu anlar yaşamanız dileğiyle…
FACEBOOK İLE BAĞLAN