HEMEN MAGAZİN İZMİR'E ABONE OL!

HABER -- 5 Temmuz 2024

B-Fit Gaziemir 6. yaşını kutladı

Magazinizmir
B-fit Sağlıklı Yaşam ve Spor Merkezi Gaziemir Şubesi 6. yılını coşkulu bir törenle kutladı.
B-fit Gaziemir Pilates Eğitmeni ve Kurucusu Arzu Uçar’ı dostları ve merkezin sporcuları yalnız bırakmadı. Gaziemir Gazi Mahallesi’nde yer alan B-Fit Sağlıklı Yaşam ve Spor Merkezi 6. yıl partisi yoğun katılımla gerçekleşti. Katılımcılar çekilişle sürpriz hediyeler kazandı. Etkinikte tüm katılımcılarla birlikte 6. yıl pastası da kesildi. 
Etkinlik öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Arzu Uçar, amaçlarının kadınları spora teşvik etmek, sosyalleşmesini sağlamak ve onların kendine olan güvenini geliştirmek olduğunu söyledi. 
Kadınlara yönelik bir kuruluş olduklarını belirten Uçar, “Bizler elimizden geldiğince kadınlara destek sağlamaya çalışıyoruz. Bir sinyal eşliğinde 30 dakikalık istasyon çalışmaları yapmanızı sağlayan bir egzersiz sistemiyle çalışıyoruz. Nabzı yükseltip düşürerek yağ yakımını hızlandırıyoruz. Bir çeşit kardiyo diyebiliriz. 30 dakikada 1 saat yürümeye eş değer kalori yaktığımız bir sistem. İnterval antrenman dediğimiz bu sistemle vücudu durdurmadan farklı sürelerde farklı kaslara yüklenmeler veren bir egzersiz çeşidi. 1 ayda doğru beslenmeyle birlikte çok güzel sonuçlar alıyoruz. Üyelerimizi teşvik etmek adına yıldızlar hazırlıyoruz. Aylık kilo veren, aylık incelenleri çizelge halinde tuttuğumuz gibi takibini de yapıyoruz. Üyenin hem güzel çalışmalar yapmasını hem de bizimle keyifli çalışmasını istiyoruz. Üyelerimize direkt kayıt oluşturmuyorum. Öncelikle sistemi ücretsiz denemelerini istiyorum. B-fit’te piyasaya göre en taban fiyatları uyguluyoruz. İnterval sistemimiz herkesin ekonomik koşullarda satın alabileceği bir hizmet” şeklinde konuştu.
Pilatesin gücüne inandığını ifade eden Uçar; “Tüm vücudu çalıştıran çok farklı bir sistem. Pilates vücut esnekliğini geliştirir, kas gücünün arttırır, denge problemlerini çözer. Fiziksel bazı rahatsızlıklarda da çok önemli geri dönüşler alıyoruz. Nefes eşittir pilates diyebiliriz aslında. Özellikle yetişme çağındaki gençlerin pilatese yönelmesini gelecek adına öneririm. Özellikle sağlık için haftada iki kere pilates yapılmalı” ifadelerini kullandı.  
FACEBOOK İLE BAĞLAN