HEMEN MAGAZİN İZMİR'E ABONE OL!

HABER -- 26 Haziran 2024

Gece Kombinleri İçin Çanta Modelleri

Magazinizmir
Gece Kombinleri İçin Çanta Modelleri

 Gece davetleri, özel kutlamalar ve romantik akşam yemekleri... Bu özel anlarda herkes şık ve göz alıcı bir tarza sahip olmak ister. Bunun için özel anlara göre seçilen elbiselerin ve aksesuarların uyumu oldukça önemlidir.  Özellikle de çantalar gece kombinlerini tamamlayan ve tarzımızı yansıtan en önemli aksesuarlardandır. Bunun için hem tarza hem de ortama uygun bir çanta seçimi yapmak gerekir. Özel anlarda şıklığından ödün vermek istemeyenler için akşam davetleri için değerlendirilebilecek çanta modelleri yazımızda.

Clutch Çantalar

Clutch çantalar, gece kombinlerinin vazgeçilmez aksesuarları arasında yer alır. Minimal tasarımlara sahip olan bu modeller, zarif görünümleriyle dikkat çeker. Clutch çantalar genellikle telefon, anahtar, cüzdan ve ruj gibi temel eşyaları taşıyacak kadar yer sunar. Bunun için ürünleri değerlendirirken ihtiyaçları da bu doğrultuda düzenlemek gerekir.  Son zamanlarda seçkin markaların özel olarak tasarladığı birçok farklı clutch çanta modeline rastlamak mümkün. Deri, süet, taşlı ve metalik tasarımları gece kombinleri için tercih edilebilir. Clutch çantaları değerlendirirken tercih edilen kıyafetleri de göz önünde bulundurmak çanta seçimini kolaylaştıracaktır.

Tote Çantalar 

Genellikle sert yapıda tasarlanan tote çantalar minimal tasarımlarıyla öne çıkar. Hem el çantası hem de omuz çantası modellerinde rastlanan bu ürünlerle zarif gece kombinlerine imza atılabilir. Tote çantalar genellikle taşlı, incili ve metalik tasarımlara sahiptir. Bu modeller birçok farklı davette değerlendirilebilir. Örneğin  orta boyutlarla sunulan sert kapaklı modeller düğün ve mezuniyet balosu gibi özel etkinlikler için idealdir. Bu ürünler abiye ve gece elbisesi gibi kıyafet seçenekleriyle kusursuz bir uyum oluşturur. Ancak kıyafetin detayları göz önünde bulundurarak tote çanta seçimi yapmak kaydıyla.

Portföy Çantalar

Portföy çantalar da gece kombinlerinde sıkça tercih edilen ürünlerden birisi. Zarif ve sade tasarımlarıyla öne çıkan ürünler zarif kombinler hazırlamak için birebir. Portföy çantalar genellikle ince ve dikdörtgen formda sunulur. Ancak son zamanlarda sunulan modeller arasında farklı şekillere sahip olan tasarımlara rastlamak mümkündür. Bu ürünler genel olarak elbise seçenekleriyle kombinlense de farklı parçalarla değerlendirilebilir. Takım elbise, pantolon veya etek gibi kıyafetler de portföy parçalarla kusursuz bir uyum yakalamak için birebir. Bunun için ürünler yemek daveti veya düğün gibi özel etkinliklerin yanında iş yemeği gibi resmi etkinlikler için de tercih edilebilir.

Zincir Askılı Çanta 

Zincir askılı çantalar da gece kombini dendiğinde akla gelen modeller arasında yer alır. Genellikle minimal ebatlarla tasarlanan bu ürünler tıpkı portföy çantalar gibi birçok kıyafete uyum sağlayabilir. Yani resmi, sportif veya abiye bir tarz yakalanmak istendiğinde ürünler tercih edilebilir. Zincir askılı çantalar temel olarak ihtiyaç duyulan eşyaları da taşıyabilmek için idealdir. Uzun sürecek gece davetlerinde hem şık hem de konforlu olmak için bu modeller doğru tercih olmaya aday.

FACEBOOK İLE BAĞLAN