HEMEN MAGAZİN İZMİR'E ABONE OL!

HABER -- 28 Haziran 2024

Gisider Başkanı Merve Çakır, İstanbul'da Ödül Aldı

Magazinizmir
Girişimcileri destekleyen ve teşvik eden GİSİDER'in Başkanı Merve Çakır, İstanbul'da düzenlenen prestijli bir törende ödüle layık görüldü.

 Gisider, Ege Bölgesi’nin en başarılı derneği seçilirken, Başkan Merve Çakır’da en başarılı dernek başkanı seçildi.
Shining Stars Awards, 26 Haziran 2024 tarihinde İstanbul Delta Marriot Otel'de gerçekleşti. Sanat ve iş dünyasının önemli isimlerinin katıldığı etkinlikte, Merve Çakır'ın girişimcilik alanında gösterdiği üstün başarılar ve kadın girişimciliğine olan katkıları takdir edildi. Çakır, ödülünü alırken yaptığı konuşmada, "Bu ödül, sadece benim değil, tüm girişimcilerin başarısının bir göstergesidir. Hep birlikte daha güçlü ve kararlı adımlarla ilerleyeceğiz" dedi.
Başkanlığını yürüttüğü Gisider'de birçok başarılı projeye imza atan Merve Çakır, yeni girişimcilerin iş dünyasında daha aktif rol alabilmesi için sunduğu destek programları ve eğitimlerle büyük beğeni topladı. Çakır, kadın girişimcilerin sayısını artırmak ve onların karşılaştıkları engelleri aşmalarına yardımcı olmak amacıyla çeşitli çalışmalar yaptıklarını da vurguladı.
Tören sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Çakır, önümüzdeki dönemde Gisider olarak daha büyük projelere imza atmayı hedeflediklerini ve Türkiye'de girişimciliği desteklemeye devam edeceklerini bildirdi. Törende, Çakır'ın başarısı büyük alkış aldı.

FACEBOOK İLE BAĞLAN