HEMEN MAGAZİN İZMİR'E ABONE OL!

HABER -- 23 October 2024

Songu Clinic açıldı!

Magazinizmir
Songu Clinic açıldı!

Dünyadan ve Türkiye’den hastalara hizmet vermek üzere, İzmir’de açıldı. Revizyon burun estetiğindeki başarılı sonuçları ile tanınan Prof. Dr. Murat Songu yönetimindeki klinik; burun estetiği, dolgu, botoks ve cilt gençleştirme gibi pek çok uygulama alanında hizmet verecek.

Prof. Dr. Murat Songu girişimi ile İzmir Alsancak’ta açılan Songu Clinic, biyolojik lifting ve mezoterapi gibi modern uygulamaların yanında, dolgu ve botoks işlemlerinde hizmet veriyor. Klinik aynı zamanda, bu alanda yetkinleşmek isteyen hekimler için dolgu, botoks ve mezoterapi  eğitimleri de verecek.

Profesör Doktor Murat Songu’nun uzun yıllara dayanan medikal estetik deneyimini, ülkemizdeki ve yurtdışından gelen hastalara uluslararası protokollere uygun bir ortamda sunacak olan Songu Clinic’in verdiği hizmetler listesinde; dudak dolgusu, elmacık kemiği dolgusu, yüz dolgusu, burun dolgusu, çene dolgusu, biyolojik lifting, gençlik aşısı, mezoterapi ve botoks işlemleri yer alıyor.

Songu Clinic ayrıca, Rino Body ve Rino Kit ürünleri ile hastaların burun estetiği ameliyatı sonrasında konforunu sağlayacak çözümleri de sunuyor.

“Bilgi Paylaşarak Çoğalır”

Prof. Dr. Murat Songu, “Bilgi Paylaşarak Çoğalır” sloganın büyük öneme sahip olduğunu ve bu prensibe büyük değer verdiğini belirtiyor. Bu kapsamda düzenli olarak deneyimlerini aktardığı eğitimler düzenleyip, bilgilerinin tüm meslek mensuplarına yayılması için çalışıyor.

Dolgu Eğitimleri, Botoks Eğitimleri ve medikal estetik alanındaki diğer konular hakkında sürdürdüğü eğitimlerinin daha geniş kitlelere ulaşmasını istediğini belirten Prof. Dr. Murat Songu, hyaluronik asit zincir teknolojileri, dolgu/marka farklılaşma ve komplikasyon yöntemleri konularında global firmalara danışmanlık hizmeti veriyor.

Prof. Dr. Murat SONGU, Songu Clinic hizmetlerinin, devam eden akademik çalışmalarının bir bileşeni olduğunu ifade ediyor. Teknik ve teknolojilerin gelişmesine paralel, kendisinin geliştirdiği ve uluslararası tıp otoriteleri tarafından kabul edilen tıbbi teknikleri daha stabil hale getirmek, hekimin idealleri içerisinde yer alıyor.

Ameliyatsız Estetik Hizmetinizde

Songu Clinic, ameliyatsız estetik uygulamaları ile komplikasyon olasılığı düşük ve hızlı iyileşen süreçleri sunuyor. Medikal estetik alanında son tekniklerin kullanıldığı klinik, modern uygulamalar sayesinde yüksek etkinlikli süreçleri hastalarına sunuyor. Klinik bünyesinde verilen hizmetlerin tamamında, tıbbi protokollere uygun çözümler kullanılıp öncelikle işlem güvenliği ön planda tutuluyor.

Prof. Dr. Murat SONGU, bu noktada kendisine başvuran herkesin en iyi deneyimi yaşaması gerektiğini düşündüğünü söylüyor. Bu yönde gerekli olan tüm maliyetlere katlanmak ve gerekirse zarar etmek pahasına, beklenene en yakın sonuçları elde etmek için çalıştıklarını açıklayan hekim;

“Daha iyisi için ne gerekiyorsa, yapacağız. Ticari boyutunu bir kenara bırakıp, bize güvenen herkesin beklentilerini karşılamak için gerekli olanları eksiksiz şekilde ve samimiyetle yerine getireceğiz.” açıklamasında bulunuyor.

“İzmir’de tüm dünyaya” sloganı ile yola çıkan klinik, çevrimiçi kanallardan hastalarının bilgi gereksinimini karşılıyor ve daha fazlasını öğrenmek isteyenlere bilgi veriyor.

Songu Clinic’e internet sitesinden, sosyal medya hesaplarından, YouTube’dan, elektronik posta, doğrudan mesaj ve telefon yolu ile ulaşılabiliyor. Daha fazlasını öğrenmek için Google araması yapabilir ve kliniğin iletişim bilgileri dışında, bilgi edinmeniz için hazırlanmış çok sayıda içeriğe ulaşabilirsiniz.

İletişim:

Web: https://www.songuclinic.com/

Adres: Kültür Mahallesi Vasıf Çınar Bulvarı no:11/1B Alsancak İzmir

Telefon: 0 532 130 03 17

E-posta: info@songuclinic.com

FACEBOOK İLE BAĞLAN