HEMEN MAGAZİN İZMİR'E ABONE OL!

HABER -- 25 Haziran 2024

Yaza fit girmenin sırları

Magazinizmir
Yaz aylarına girerken selülitlerden kurtulmak isteyenlerin sayısı oldukça fazla. Kadınların önemli problemlerinden biri olan selülitlerden kurtulmak artık çokta zor değil.
Hem selülitlerden kurtulmak hemde sıkı ve fit bir vücutla yazı geçirmenin detaylarını konunun Uzmanı Öznur Gençdoğuş anlattı.
Selülitlerden kurtulmak için düzenli olarak masaj yapmak önemli bir adımdır diyen Gençdoğuş; “Selülitlerden kurtulmak için yapılabilecek en etkili masajlardan biri ise G 5 masajıdır. G 5 masajı, vücuda uygulanan ritmik ve derin dokunuşlarla kan dolaşımını hızlandırarak selülit oluşumunu ve görünümünü azaltmaya yardımcı oluyor.”
“Yaz aylarında selülitlerden kurtulmak için G 5 masajını düzenli olarak uygulayarak, egzersiz ve dengeli beslenerek selülit görünümünden kurtulmak mümkün ayrıca bol su içmek ve cildinizi nemlendirmek de selülitlerin azalmasına yardımcı oluyor.”
“G 5 masajından hariç radyo frekansla uygulanan Vellashape cihazımız var tek başlıkta radyo frekans ve kızılötesi ışığı ile yaglari parçalamaya yarıyor bu cihazımızla uyguladığımız seans sonrasında vücutta ki yağları eritip idrar yoluyla vücuttan atılımını sağlıyoruz. Wellashap vücutta yağlanma, selülit ve kilodan rahatsız olunan pekçok bölgede kullanmak mümkün . Özelliklede inatçı ve kalıtsal yağların giderilmesinde hayli etkili olan cihazımız bacak, karın, göbek ve basen bölgelerinde hayli etkili daha olan cihazımızı bölgesel zayıflama tedavisinde de kullanıyoruz. Danışanlarımız tek seansta bile sonucu fark edebiliyorlar fakat etkili çözüm için 6 seans şart kişiye ve bölgenin durumuna göre 6 seans sonrasında yaklaşık 10-15 cm incelmeyi çok rahat sağlıyoruz buda kişinin ortalama 2- 3 beden incelmesi demek aslında yapacağımız birkaç uygulama ile yazı sıkı ve fit geçirmek bu kadar kolay” şeklinde konuştu. 
FACEBOOK İLE BAĞLAN